Cautare

201 de rezultate pentru "haina de astrahan dama" (2.97 secunde)
Profitind de faptul ca legea ii cocoloseste, zeci de copii intra in rindul infractorilor. Multi au schimbat deja jucarii pe catuse si tricouri pe haina in zeghe. Marea lor majoritate cunosc, in felul lor, legea la fel de bine ca autoritatile.
La data de 5 martie 2011, in jurul orei 22:30, lucratori din cadrul Politiei Sectorului 4 - Serviciul de Investigatii Criminale l-au depistat in flagrant pe C.
Florilegiului impresionant de superlative care au insotit in ultimele zile plecarea din lumea vremelnica a Papei Ioan Paul al II-lea i se poate adauga si constatarea, pe cat de prozaica, pe atat de tulburatoare:
De doua saptamani furnizorii de medicamente si materiale sanitare au hotarat sa nu mai aprovizioneze spitalele pana nu le sunt platite restantele, unele mai vechi de un an. Din momentul in care au dat aceasta declaratie, au devenit oaia neagra a Romaniei, fiind imbracati in haina intregului dezastru sanitar.
Iata ca au trecut vremurile cind principalul neajuns al capitalismului autohton, venit sa inlocuiasca orinduirea comunista, era lipsa locurilor de munca. O dovedesc in primul rind nenumaratele anunturi de angajare care umplu rubrica speciala de publicitate din acest ziar.
Iasiul mai pastra aerul acela de oras al culturii. ... Pe Repedea, cind soarele scapata spre asfintit, lumina mingiia rugurile de mure, insinuind pe frunze o bogatie de culori tandre, blinde, pastelate. ... Dar aici dezmatul de culori se petrecea pe cer.
Bişniţarii de funcţii publice de prin barăcile politice ar trebui să înveţe ceva măcar din depolitizarea funcţiei de prefect. ... de mase ca o sculă
Sarac, bogat, sanatos ori bolnav, fiecare dintre romani a incercat sa uite de sine in extazul culinar, bahic si muzical al celor cateva ore de Revelion petrecute cu familia ori cu prietenii. ... Romanul se intoarce la viata de roman;
In epoca numita si a mondializarii, notiunea de patriotism se regaseste mai putin in limbajul politic si de presa.
In mod paradoxal, valurile de acuzatii aduse in ultima saptamana unor demnitari de inalt rang in loc sa aduca o oarecare unda de limpezire a apelor dimpotriva au avut darul sa provoace si mai multa tulburare.
112.000 de barbati s-au intors in Ucraina de la inceputul invazie, sa lupte pentru tara, a anuntat Ministerul de Interne. Iar mii de ucraineni care n-au pus niciodata mana pe o arma au fost fortati sa invete sa traga ca sa isi apere pamantul.
printre formele de manifestare a acestei maladii se numara si lupta pentru ciolan. ... Cred ca una din cauzele principale pentru care lucrurile merg atat de prost este aceea ca avem prea multi patrioti; ... Este de datoria mea sa respect institutiile fundamentale ale statului, asa cum e normal intr-o democratie.
Am scris pina acum despre nu stiu cite cazuri de abuzuri comise de sistemul judiciar pornind de la organele de urmarire penala si pina la instantele de judecata.
prezenta la slujbele din lacasurile de cult. Desi bisericile sunt mai tot timpul pline, mai ales duminica si in zilele de sarbatoare, exista un procent destul de mic dintre romani care merg regulat la biserica.
Dupa ce "comunistii astia nenorociti" au imbracat haina diavolului pentru a-l impiedica, la mustata, ce-i drept, sa intre in Parlamentul European, marti seara, dracul s-a colorat in alb si rosu, si a capatat si un nume, Slavia Praga, pentru a se pune in calea fericirii fotbalistice a lui Gigi, scuze, George Becali.
Am vazut in aceasta vara cele mai adevarate semne de patrotism, loialitate, incredere absoluta in echipele nationale. ... Iar cei care nu au avut echipe in campionat si-au cautat una si au tinut cu ea, pe baza unor criterii numai de ei stiute.
De fiecare data cand se maresc preturile se spune ca salariile nu pot tine pasul cu acestea pe motiv ca bugetul nu poate suporta un astfel de efort financiar.
De fiecare data cand se maresc preturile se spune ca salariile nu pot tine pasul cu acestea pe motiv ca bugetul nu poate suporta un astfel de efort financiar.
Cand ai in Oltenia jucatori precum Oblemenco, Stefanescu, Balaci, Lung, Crisan Ungureanu, Camataru, Ticleanu, Gica Popescu, Gica Craioveanu si sa ma ierte celelalte nume mari ale Craiovei Maxima pe care le-am uitat, te miri cum de nu este Bania capitala fotbalului romanesc.
In afara de faptul ca Lili Fedorca este cantareata, ea este si psiholog. A absolvit Facultatea de Management si a facut un master in psihoterapii cognitiv-comportamentale. ... Este nascuta intr-o zodie de vara, Leu, si acesta este si motivul pentru care prefera destinatiile exotice.
google-analytics.com